budapest teli van faluval

a változás nem jó vagy rossz, hanem van

BESZÉLGETÉS TORMA TAMÁSSAL, AZ „EGY HELY” BLOG ÉS VLOG ALKOTÓJÁVAL

Ez a beszélgetés A BUDAPEST TELI VAN FALUVAL podcast 2. adása

BOJÁR IVÁN ANDRÁS | PODCAST

Mit szólna Kádár elvtárs, ha ma végigvinnénk Budapest utcáin? Mitől lesz egy hely mitikus?

Hogyan lehet valaki proligyerek Budán?
Az adásban elhangzott szövegek: Szerb Antal: Budapesti séták, Esterházy Péter: Egy Duna-regény (részlet a Hahn-Hahn grófnő pillantása című regényből) és Örkény István: Budapest novellája. A szövegeket előadják: Baki Dániel, Porogi Ádám, Sodró Eliza.
A Budapest teli van faluval podcast a Radnóti Színház és a Fővárosi Vízművek közös, 11 részes beszélgetéssorozata Budapest 150. születésnapja alkalmából.
A podcast kreatív producere: Schaffler Sarolta, zene: OIEE, médiapartner: Magyar Narancs, kiadja a Radnóti Miklós Színház – gazdasági vezető: Hegedűs Judit, → Folytatás

2023.12.08. 12:38

hányféleképp olvasható egy város?

BESZÉLGETÉS SZEGŐ JÁNOS-SAL, A MAGVETŐ KIADÓ SZERKESZTŐJÉVEL

Ez a beszélgetés A BUDAPEST TELI VAN FALUVAL podcast 1. adás

BOJÁR IVÁN ANDRÁS | PODCAST

Budapest 150 éves. Ebből az alkalomból a Radnóti Miklós Színház „Budapest teli van faluval” címmel podcast sorozatot hozott létre jeles Budapest-szerető, Budapest-ismerő alkotókkal, gondolkodókkal, városlakókkal.

A 37 kortárs és modern magyar szépirodalmi szöveget tartalmazó adássorozat egyben irodalmi válogatás Budapestről, a budapesti életérzésről, a városhoz kapcsolódó legendákról, emberekről. Az elmúlt száz év magyar irodalmából, e beszélgetéssorozat első alanya, Szegő János, a Magvető Kiadó szerkesztője válogatott szórakoztató, érdekes, várostörténeti szempontból is értékes alkotásokat, amelyeket a Radnóti Színház művészei olvasnak fel. Ebben az adásban Bata Éva… → Folytatás

2023.12.04. 11:12