Olvasási idő 2 perc

szülinap

GELLÈRT ANDRÁS  |  KARCOLAT

Édes, drága, jóságos, kicsi fiam! Születésnapod reggelén nagyon sok boldogságot, szépséget, örömet szeretnék neked kívánni, és mindaz amire az életben vágysz, beteljesüljön! Tizennégy éves lettél, igazi férfi vagy már. Anyácska és apácska szemefénye, egyetlen imádott kincse!

Illusztráció:AI Bojár Iván András

Hamarosan felébredsz és bizonyára találkozunk a házban, de tudom, félálomban először mindig a mobiltelefonodat keresed, ezért írok neked, és igazi kincskeresőként facebook, twitter, insta, whatsapp üzeneteket olvasol, tiktok ismeretterjesztő filmeket nézel, vagy The walking dead-et játszol. Szeretem, hogy ennyire nyitott, érdeklődő, okos fiam van, el sem tudom mondani mennyire büszke vagyok rád! Ismersz, képtelen vagyok titkot tartani, ezért elárulom, Gombás nagyitól egy iPhone 14 Pro-t kapsz, Ákos papától pedig PS-5-öt.

Mivel szülinapod van, ezen a héten sem kell iskolába menned. Ez a mi bónusz meglepetésünk a katari-dubaji nyaralásunk előtt.

Kicsikém! Tudod, mi csak szépre, jóra tanítunk téged, rajongva szeretünk, és erre is nevelünk téged, hogy a szeretet a legfontosabb érték az életben. 

Remélem ma is tengernyi szülinapi üzit kapsz. Nem kell mindegyikre válaszolnod, majd segítek neked kiválasztani, hogy kinek küldj lájkot. Azt is együtt ellenőrizzük, ki az, aki téged, drága egyetlenem, még egy emojira sem méltatott. Erre nincs, nem lehet bocsánat. Aki nem köszönt fel téged, azt töröljük, de lesz, akit le is tiltunk, bár akkor nem fogja látni, hogy milyen ügyesen jetski-zel a pároddal, szépséges kis barátnőddel Dominikán.

Ne sajnáld azt a sok szemétládát, aki nem köszöntött méltó módon téged, számunkra ezek után megszűnnek létezni, nem emberi lények többé, csak szánalmas molekulák, de még arra sem méltók, hogy akár csak egyszer is rájuk kattints. Kiirtjuk őket, ne aggódj, csak virtuálisan, és kész. De van még néhány órájuk éjfélig, sokan írhatnak neked. Ígérem, egész nap figyelni fogom a fészt, ha üzen valaki, azonnal szólok neked, de a legfontosabb, hogy mi rajongva imádunk téged, egyetlenem. Boldog születésnapot, édesem!